Διεκόπη και θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου η δίκη για το θάνατο της τετράχρονης Μελίνας Παρασκάκη, της τετράχρονης που εισήχθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο για «κρεατάκια» και πέθανε, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost. 

Τον περασμένο Μάρτιο το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έκρινε την αναισθησιολόγο αθώα, προκαλώντας την οργή της οικογένειας της τετράχρονης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή της κατηγορουμένης, ενώ το δικαστήριο πριν προχωρήσει στην απόφασή του όρισε τρεις πραγματογνώμονες προκειμένου να εξετάσουν τον φάκελο της υπόθεσης, ώστε να δώσουν διευκρινήσεις για συγκεκριμένες ερωτήσεις που είχε η έδρα.

Μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Το χρονικό της τραγωδίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου του 2015 η τετράχρονη Μελίνα από τη Νεάπολη εισήχθη στο Βενιζέλειο για  να υποβληθεί σε επέμβαση για «κρεατάκια». Αρχικά η τετράχρονη πέρασε από προ εγχειρητικό έλεγχο όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.

Την Δευτέρα το άτυχο κοριτσάκι εισάγεται για το προγραμματισμένο χειρουργείο με τους γιατρούς να προχωρούν στην αφαίρεσή τους και στην τοποθέτηση σωλήνων στα αυτιά.

Κατά την διάρκεια της ανάνηψης η τετράχρονη παρουσίασε επιπλοκές με τους γιατρούς να τη διασωληνώνουν ξανά και να την μεταφέρουν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ.

Στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου το κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης