Πολλαπλές διακοπές του ρεύματος έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) στις 9 και στις 11 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο βόρειο τρίγωνο της Ρόδου.

Σε συνδυασμό με τις πολλαπλές διακοπές του ρεύματος μικρής διάρκειας που γίνονται κυρίως στην πόλη της Ρόδου τις τελευταίες μέρες, το γεγονός εκ των πραγμάτων προκαλεί αγανάκτηση σε πολλούς καταναλωτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός των μικρών αυτών διακοπών του ρεύματος, δημιούργησε πολλαπλά προβλήματα σε επιχειρήσεις και καταστήματα κυρίως στην πόλη της Ρόδου, ενώ δεκάδες διαμαρτυρίες καταγράφονται και από περιοχές του Ροδινιού όπου οι διακοπές του ρεύματος είναι καθημερινό σχεδόν φαινόμενο.

Οι προγραμματισμένες διακοπές
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΗ, διακοπές του ρεύματος έχουν προγραμματιστεί να γίνουν:
Αύριο (9 Φεβρουαρίου) από τις 7.30 έως τις 11.30 το πρωί, από την Λεωφόρο Καλλιθέας- Καναμάτ έως και την είσοδο του Φυτωρίου Κοσκινού.

Αύριο 9 Φεβρουαρίου επίσης, από τις 10.30 έως τις 16.00 από την είσοδο του Φυτωρίου, έως τις πηγές Καλλιθέας, τον προφήτη Ηλία και τα παλιά λατομεία των Κοσκινού. Στις 11 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη, από τις 7.30 έως τις 16.00 από στην ευρύτερη περιοχή του Ροδινιού, στα παλιά και νέα εργατικά, στη Φανερωμένη, στους Χαλκίτες, και στην Ατταβύρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης