Με την άγρια δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο συνεχίζουν να ασχολούνται τα βρετανικά ΜΜΕ παρουσιάζοντας νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Αυτή τη φορά για το έγκλημα η εφημερίδα «Daily Mirror» μεταδίδει πως αυτό που φέρεται να αποδείχτηκε «μοιραίο» για την 20χρονη κοπέλα ίσως ήταν κάτι που είχε ανακαλύψει για τον 33χρονο πιλότο και το οποίο, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται την αστυνομία, ήταν πως ο πιλότος εμπλεκόταν σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της Βρετανής Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού εκείνη ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα προσθέτει πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού καθώς εκφράζονται προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα που δικαιολογούν τον πολυτελή τρόπο ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοσίευμα συνεχίζει υποστηρίζοντας πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε όσα έκανε ο συζυγοκτόνος, τα οποία η ίδια δεν ενέκρινε, με αποτέλεσμα αυτός να τη σκοτώσει. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης