Την διακίνηση κινητών όχι όμως και ναρκωτικών στις φυλακές Χαλκίδας ομολόγησε σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο νεαρός σωφρονιστικός υπάλληλος ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια αιφνίδιου ελέγχου.

Στην κατοχή του σωφρονιστικού υπαλλήλου που εργαζόταν στις φυλακές Χαλκίδας με 8μηνη σύμβαση εργασίας, βρέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα, 10 πακέτα σύνδεσης κάρτες sim και 200 περίπου χάπια ναρκωτικά δισκία ecstasy σε 3 συσκευασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δικηγόρος του, Κλαίρη Μπαζίγου, μιλώντας στο EviaZoom.gr τόνισε, ότι ομολόγησε την διακίνηση των κινητών τηλεφώνων και των καρτών σύνδεσης μέσα στις Φυλακές Χαλκίδας, κάτι που έκανε επειδή είχε οικονομικά προβλήματα όπως είπε, ωστόσο αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών χαπιών που βρέθηκαν.

«Αρνείται την κατηγορία για την διακίνηση ναρκωτικών, έχει ομολογήσει την πράξη του σχετικά με τη διακίνηση των κινητών των συσκευών και για τις κάρτες sim εντός του σωφρονιστικού καταστήματος και ομολόγησε όντως ότι έκανε την διακίνηση των κινητών τηλεφώνων συσκευών και καρτών sim, γιατί μόνο αυτό αποδέχεται, όχι την διακίνηση ναρκωτικών, επειδή είχε κάποια οικονομικά προβλήματα. Είναι μηδαμινά τα ποσά στη πραγματικότητα, Είναι μικρά τα ποσά που λάμβανε γι΄αυτό το οποίο έκανε», τόνισε η κ. Μπαζίγου, ενώ για τα 200 περίπου ναρκωτικά χάπια ecstasy που βρέθηκαν στο σακίδιό του και τι ισχυρίζεται γι΄αυτό οπελάτης της ανέφερε: «Είναι κάποιες λεπτομέρειες που δεν μπορώ να απαντήσω αν δεν έχω δει δικογραφία και αν δεν έχω μιλήσει μαζί του».

Πηγή:eviazoom.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης