Δεσμεύουν την περιουσία του Φώτη Μπόμπολα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, 13:31
Δεσμεύουν την περιουσία του Φώτη Μπόμπολα
Μπλοκάρουν οι λογαριασμοί και όλα τα περιουσιακά στοιχεία του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα μέχρι του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ έπειτα από εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου.

Τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και των περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία αποφάσισε ο οικονομικός εισαγγελέας λίγες ημέρες μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε για τις δανειοδοτήσεις που έλαβε ο όμιλος «Πήγασος». 

Η εντολή για τη δέσμευση δόθηκε από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου, καθώς στο πλαίσιο της έρευνας για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή, σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψαν, για διάφορα έτη, αναντιστοιχίες ύψους περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, τα στοιχεία θα διαβιβαστούν από το ΚΕΦΟΜΕΠ στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος θα τα αξιολογήσει και θα αποφασίσει αν θα ασκήσει διώξεις.

Πριν από λίγες μέρες ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απιστία και ηθική αυτουργία στην πράξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος στελεχών τραπεζών και του επιχειρηματία Γιώργου Μπόμπολα για τα δάνεια του ομίλου «Πήγασος». Η έρευνα έχει ανατεθεί στην ανακρίτρια διαφθοράς Βασιλική Μπράτη.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, 13:38