Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, όσον αφορά σε ζητήματα εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας πως η χώρα δεν πρόκειται να αφήσει την Τουρκία να αμφισβητήσει τα συμφέροντά της.

«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να αμφισβητηθούν τα διεθνή κατοχυρωμένα συμφέροντα της χώρας», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε προεκλογική ομιλία του στη Ρόδο το απόγευμα της Κυριακής, αναφερόμενος στις ενέργειες αμφισβήτησης της Τουρκίας που αφορούν στο Καστελόριζο και την ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό αποτελεί σαφές μήνυμα στους γείτονές μας», πρόσθεσε αναφερόμενος επίσης στη σημειολογική σημασία των ενεργειών που έγιναν για να διέλθει η Ολυμπιακή Φλόγα από το Καστελόριζο, που αρχικά δεν προβλεπόταν.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε ορισμένες κινήσεις της ΝΔ, εφόσον, η τελευταία κερδίσει στις προσεχείς εκλογές, υπογραμμίζοντας πως δεν πρόκειται να συμφωνήσει στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. που ισχύουν στα νησιά του Αιγαίου, εκφράζοντας εκ νέου την ανάγκη να υπάρξει ένα στρατηγικό πλαίσιο για την ανάπτυξη του τουρισμού.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης