Δεν έπρεπε κ. Βίκτωρα Μητρόπουλε να ασχοληθείτε με την αρθρογραφία. Δεν σας πάει. Δεν σας βγαίνει. Αποφασίσατε να εμπλακείτε στην υπόθεση NOOR1 και να τα αποτελέσματα. Είπατε στη συνέχεια να ασχοληθείτε με τη Novartis, άλλο μεγάλο θέμα. Κατόπιν υποδείξεως μάλιστα αφού στην ανάρτηση του άρθρου ξεχάσατε να σβήσετε την «υπόδειξη» του αγαπητού κυρίου Ανδρέα Λοβέρδου. Τι γράφει αυτή η υπόδειξη; «Το έστειλε ο Λοβέρδος για τη χθεσινή κατάθεση Μανιαδάκη, βάλε κάτι στο σάιτ, χωρίς χαρακτηρισμούς (ωμός εκβιασμός Όχι την λέξη “ενοχοποιήσεις” αλλά δεν μιλήσεις.»

Αυτή η υπόδειξη εκ μέρους του κ. Λοβέρδου ,έστω και ασυνάρτητη όπως είναι, αναρτήθηκε ως έχει. Στη συνέχεια βεβαίως αφαιρέθηκε όταν διαπιστώθηκε το σφάλμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε πώς αναρτήθηκε το σχετικό δημοσίευμα με την επίμαχη παράγραφο σε κόκκινο κύκλο, και πώς στη συνέχεια αφαιρέθηκε η περίφημη … «υπόδειξη».

To άρθρο πριν τις αλλαγές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άρθρο μετά τις αλλαγές:

Είναι φανερό πως λειτουργεί το ….. «παρεάκι». Τη μία είναι ο Βορίδης, την άλλη ο Άδωνις, την τρίτη φορά εμφανίζεται ο Λοβέρδος και όλοι μαζί παρέα μέλη της Αυλής του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτά κ. Μητρόπουλε. Όσον δε αφορά την όψιμη Αντι-ΣΥΡΙΖΑ επιθετικότητα σας να σας υπενθυμίσουμε πώς είναι το zougla.gr που πρώτο, πριν ακόμη τα άλλα ΜΜΕ τολμήσουν να ασχοληθούν, κατήγγειλε τις πρακτικές του Παπαγγελόπουλου. Όταν ακόμη ήταν Αναπληρωτής Υπουργός  Δικαιοσύνης και άρα ισχυρός. Όταν οι πάντες τον αποκαλούσαν «Ρασπούτιν» και όχι με το όνομα του η Ζούγκλα τον αντιμετώπιζε στα ίσα. Διότι τα όψιμα δημοσιογραφικά νταηλίκια κύριε Μητρόπουλε έχουν μηδενική δημοσιογραφική αξία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης