Δεν είχαν τον Θεό τους: Είχαν κρύψει κοκαΐνη πίσω από την εικόνα της Παναγίας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018, 12:58
Δεν είχαν τον Θεό τους: Είχαν κρύψει κοκαΐνη πίσω από την εικόνα της Παναγίας
Τον... Θεό του δεν είχε ένας 44χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 33χρονη που συνελήφθησαν από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν κρύψει πίσω από την εικόνα της Παναγίας. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, επετεύχθη ο εντοπισμός των ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Όπως εξακριβώθηκε, το διαμέρισμα στον Πειραιά, όπου διέμεναν οι κατηγορούμενοι, χρησιμοποιείτο ως χώρος νόθευσης, επανατυποποίησης και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών.Από τις διενεργηθείσες έρευνες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε τοίχο εντός του διαμερίσματος, καθώς και σε αποθήκη, που διατηρούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- ποσότητα κοκαΐνης βάρους -1.015,7- γραμμαρίων,
- ποσότητα ηρωίνης βάρους -19,9- γραμμαρίω,
- νοθευτική ουσία κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, βάρους -4.110- γραμμαρίων,
- νοθευτική ουσία ηρωίνης, βάρους -1.269- γραμμαρίων,
- το χρηματικό ποσό των -12.560- ευρώ,
- ΙΧΕ αυτοκίνητο,
- υδραυλική πρέσα,
- δύο (2) μεταλλικά καλούπια και μεταλλική πλάκα,
- δύο (2) ζυγαριές ακριβείας,
- πέντε (5) κινητά τηλέφωνα,
- πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και πλαστό χαρτονόμισμα των -50- ευρώ.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018, 13:00