Τρεις ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του, ο 46χρονος παραδόθηκε τη Δευτέρα στις Αρχές και ομολόγησε την πράξη του. Αύριο θα οδηγηθεί στον Ανακριτή και προς ώρας κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 46χρονος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε τη σύντροφό του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεσή του να την χτυπήσει τόσο σοβαρά, στο σημείο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως υποστήριξε. προσέθεσε δε, ότι πάνω στον τσακωμό απλώς έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει τόσο σοβαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης ανέφερε ότι η σχέση του με την 40χρονη είχε διάρκεια λίγων μηνών και υπήρχαν τσακωμοί μεταξύ τους, όπως σε όλα τα ζευγάρια. Δεν είπε, ωστόσο, τους λόγους. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα ζήλευε το θύμα και αυτός ήταν ο λόγος που οδήγησε στον έντονο τσακωμό τους.

Κατά τη θητεία του, πριν από 15 χρόνια, ως αθλητής τζούντο της πρωταθλήτριας ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Νέων Αργυρούπολης δεν είχε δείξει βίαιη συμπεριφορά ούτε είχε προκληθεί κάποιο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Έκανε τις προπονήσεις του συμμετείχε σε αγώνες με κάποιες μικρές διακρίσεις. Όταν σταμάτησε να αγωνίζεται έμεινε για κάποιο διάστημα στον σύλλογο προπονώντας παιδιά, όπως άλλωστε είθισται με αθλητές συλλόγων όλων των αθλημάτων.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον βίαιο χαρακτήρα του έρχονται το 2015 όταν βρισκόταν στο Άργος, όπου επιτέθηκε και μαχαίρωσε με μανία την τότε ανήλικη πρώην σύζυγο του με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Η γυναίκα σώθηκε από θαύμα, όταν κρύφτηκε σε ένα βάλτο και εντοπίστηκε από διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι τη μετέφεραν βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτού φτάσουμε στο τελευταίο περιστατικό βίας, με πρωταγωνιστή τον 46χρονο και θύμα την 40χρονη σύντροφό του, είχε παντρευτεί άλλες δυο φορές και συνολικά έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Οι χωρισμοί οφείλονταν στη βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες που είχε στο πλευρό του.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ένα από τα παιδιά του μια νεαρή κοπέλα ανέβασε μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας την οργή της για τον άνθρωπο που την έφερε στον κόσμο. «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της.

Την ίδια στιγμή, το θύμα του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας των σφοδρών χτυπημάτων που δέχθηκε σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο. 

Η σχέση του δράστη με το θύμα του είχε ξεκινήσει πριν από μερικούς μήνες και όσοι τους έβλεπαν στην Αργυρούπολη θεωρούσαν ότι επρόκειτο για ένα ερωτευμένο ζευγάρι. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης