Στο «στόχαστρο» αγνώστων δραστών μπήκε το βράδυ της Δευτέρας, ένα κατάστημα ειδών υγιεινής που βρίσκεται στην Ε.Ο. Πύργου- Πατρών, στον Πύργο.

Αναλυτικότερα, οι δράστες παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο κατάφεραν να αποσπάσουν από τον εξωτερικό χώρο, διάφορα αντικείμενα και υλικά-αξίας 5.000 ευρώ- που έβρισκαν μπροστά τους και που θεωρούσαν πως θα τους χρησιμεύσουν ενώ προσπάθησαν να εισέλθουν και στην αποθήκη που διατηρούν οι ιδιοκτήτες χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους δράστες, σύμφωνα με patrisnews, σταμάτησαν τα σκυλιά που υπήρχαν στο χώρο του καταστήματος με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τραπούν σε φυγή κακήν κακώς.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι άγνωστοι δεν κατάφεραν τελικά να εισέλθουν και εσωτερικά του καταστήματος, καθώς αντιλήφθηκαν την ύπαρξη συναγερμού φοβούμενοι ότι θα γίνονταν αντιληπτοί.

 Το επόμενο πρωί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πηγαίνοντας στο σημείο διαπίστωσε πως πράγματα αξίας έλειπαν από τον χώρο της αυλής με αποτέλεσμα να καταγγείλει το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, οι άνδρες της οποίας διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης