Τα διάφορα περιστατικά που κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί στην Περιφερειακή Διεύθυνση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού στην οδό Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, κυρίως με πολίτες – καταναλωτές οι οποίοι διαμαρτύρονται -και πολλές φορές εντόνως- για τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς αλλά και για τα χαράτσια που είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν, έχουν θορυβήσει τους υπαλλήλους της ΔΕΗ.

Το τελευταίο και πιο σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε και στην κυριολεξία «τάραξε» τη Διεύθυνση της ΔΕΗ στην Πάτρα ήταν όταν καταναλωτής απειλούσε να πέσει στο κενό από το παράθυρο του γραφείου του προϊσταμένου της Επιχείρησης Γιώργου Καπερώνη, αφού πρώτα τον είχε πάρει αγκαλιά και τον τραβούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο περιφερειακός διευθυντής της ΔΕΗ, Σπύρος Μυλωνάς, αποφάσισε και με εντολή του τοποθετήθηκαν δύο υπάλληλοι εταιρείας security έξω από το γραφείο του κ. Καπερώνη. Οι απειλές, όπως αναφέρουν πληροφορίες, που δέχεται καθημερινά ο προϊστάμενος της Επιχείρησης είναι πολλές, καθώς πολύ συχνά έρχεται σε αντιπαράθεση με αρκετούς πολίτες.

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
Πηγή: patrastimes

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης