Οι τεχνικοί της ΔΕΗ συνεχίζουν να εργάζονται αδιάκοπα για την ενίσχυση του δικτύου, τη διόρθωση βλαβών και τη διασφάλιση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο της χώρας, ενώ όλοι οι Σταθμοί Παραγωγής βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

Αυτό επισημαίνει η ΔΕΗ σε αποψινή ανακοίνωση με την οποία γνωτοποιεί επίσης ότι ενισχύει συνεχώς τα προληπτικά μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του νέου κορονοϊού .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η προσέλευση των πελατών στα καταστήματα γίνεται ελεγχόμενα και σε μικρό αριθμό ατόμων κάθε φορά (5 άτομα), ενώ όλοι οι εισερχόμενοι στα καταστήματα καταγράφονται, ώστε να υπάρχει ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και οι ουρές στα καταστήματα και κυρίως να προστατευθεί η υγεία των πελατών της η ΔΕΗ συνιστά στους καταναλωτές να προτιμούν για την εξυπηρέτησή τους:

• Το τηλεφωνικό κέντρο 11770,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Την ιστοσελίδα της ΔΕΗ www.dei.gr όπου μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του Ομίλου και να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους εύκολα και χωρίς χρέωση.

Εκτός από τα μέτρα για την συνεχή απολύμανση των εγκαταστάσεων και των οχημάτων, τον περιορισμό στις μετακινήσεις και τις συναθροίσεις των εργαζομένων, τις τελευταίες ημέρες έχει ενισχυθεί η τηλεργασία, ενώ έχει δοθεί οδηγία να απομακρυνθούν από τους χώρους εργασίας οι εργαζόμενοι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΔΕΗ επικαιροποιείται, αναδιαμορφώνεται και ενισχύεται σε καθημερινή βάση, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης