Όπως έγινε γνωστό σήμερα, δύο άνδρες, ένας 90 ετών και ένας 67 ετών, που είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό έφυγαν από τη ζωή.

Ο 90χρονος νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο και καταγόταν από την Καστοριά, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται και δύο συγγενείς του που επίσης έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του θανάτου του 90χρονου, έγινε γνωστό πως κατέληξε και ο 67χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και ήταν διασωληνωμένος στην ειδική μονάδα απομόνωσης.

Ο 67χρονος, κάτοικος Καλαμακίου Ζακύνθου, νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου αλλά χθες το απόγευμα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε δραματικά. Οι γιατροί του νοσοκομείου διαπίστωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού και αμέσως τον διασωλήνωσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Ζακύνθου, ο άτυχος άντρας είχε βεβαρημένο ιστορικό υγείας. Ο 67χρονος πριν λίγες ημέρες είχε συνοδεύσει συγγενικό του πρόσωπο, που νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Αμέσως μετά ο άτυχος άντρας άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα του ιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι συνολικά οι άνθρωποι που έχουν φύγει από τη ζωή λόγω κορωνοϊού στη χώρα μας ανέρχονται σε τρεις. Ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό στη χώρα μας έγινε την Πέμπτη 12 Μαρτίου όταν και κατέληξε ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Ηλεία, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για τους δύο θανάτους που έγιναν γνωστοί σήμερα

Ανακοινώνονται δύο θάνατοι από το νέο κορονοϊό SARS-CoV-2:

– 90χρονος Έλληνας πολίτης, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη με πνευμονία στο ΓΝ Πτολεμαΐδας στις 11 Μαρτίου 2020 και κατέληξε σήμερα το πρωί.

– 67χρονος Έλληνας πολίτης, με υποκείμενα νοσήματα, εισήχθη στο ΓΝ Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου 2020, διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε σήμερα το πρωί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης