Στην προμήθεια ενός νέου ειδικά διαμορφωμένου οχήματος, του «Λευκού Ταξί», προχώρησε το σωματείο ΑμεΑ στα Χανιά, με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες και την ποιότητα ζωής των ατόμων με ειδικές ανάγκες που ζουν στην πόλη.

Πρόκειται για το δεύτερο «Λευκό Ταξί» που θα κυκλοφορεί στα Χανιά. Το πρώτο είχε αποκτηθεί από το σωματείο το 2006.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ η πρόεδρος του σωματείου ΑμεΑ Χανίων Αμαλία Μπασιά, το νέο όχημα θα μπορεί να μεταφέρει δύο καροτσάκια ατόμων που τα χρησιμοποιούν και δύο συνοδούς.

«Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής των ατόμων με ειδικές ανάγκες, να έχουν πρόσβαση σε κάθε δράση της ζωής» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την απόκτηση του ειδικού οχήματος έκανε γνωστή, με ανακοίνωσή του, το σωματείο ΑμεΑ Χανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Σωματείο Α.με.Α. Χανίων κάνει γνωστό στα μέλη του αλλά και στους υπόλοιπους φορείς που εμπλέκονται με την εξυπηρέτηση ατόμων με κινητική αναπηρία-παραπληγικών την απόκτηση νέου αυτοκινήτου ειδικά διαμορφωμένου για τη λειτουργία του ως ταξί μεταφοράς-εξυπηρέτησης ατόμων σε αμαξίδιο (Λευκό Ταξί). Το αυτοκίνητο ήδη βρίσκεται στα Χανιά και με την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών ταξινόμησής του θα μπει στην κυκλοφορία. Το Σωματείο θα προκηρύξει σύντομα ανοικτό διαγωνισμό για την ενοικίαση και λειτουργία του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης