Μέχρι το βράδυ αναμένεται, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, η οποία έχει ξεκινήσει σταδιακά από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε κατ’ αρχάς στην τροφοδοσία του Υποσταθμού Κασσανδρείας μέσω γραμμών Μέσης Τάσης και στην ηλεκτροδότηση του βορειοανατολικού τμήματος της Χερσονήσου. Εν συνεχεία, με τη σταδιακή αποκατάσταση της βλάβης στους δύο ιστούς της γραμμής μεταφοράς του ΑΔΜΗΕ, ηλεκτροδοτήθηκε ο Υποσταθμός της Κασσανδρείας από το δίκτυο μεταφοράς και άρχισε η επανηλεκτροδότηση των υπόλοιπων περιοχών της Χερσονήσου, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Στέφανος Οκταποδάς, ευχαριστεί τους εργαζομένους σε όλες τις περιοχές της Βορείου Ελλάδας που έπληξε το κύμα κακοκαιρίας και ιδιαίτερα τους εργαζομένους στον Νομό Χαλκιδικής που αποκατέστησαν εκτεταμένες ζημιές σε Δίκτυο Μέσης Τάσης 2.429 χλμ. και σε Δίκτυο Χαμηλής Τάσης 2.152 χλμ., που τροφοδοτούν 162 πελάτες Μέσης Τάσης και 153.382 πελάτες Χαμηλής Τάσης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης