Απάντηση στον ισχυρισμό της ηθοποιού Δώρας Χρυσικού ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν βρισκόταν στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015 δίνει, με ανάρτηση του στο Facebook, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης.

Ο κ. Παναγιωτάκης, ο οποίος κατέθεσε για την υπόθεση Λιγνάδη μαζί με τη σύζυγο του, Ελένη Κούρκουλα, καλεί την ηθοποιό να καταθέσει στις αρχές τα στοιχεία που διαθέτει, καθώς η δήλωση της  «είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης του Action24 συμπληρώνει: «Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια. Εγώ είπα την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, κληθείς προς τούτο και όχι αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, χωρίς συνέπειες και χωρίς κόστος. Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι «έχει στοιχεία» πως τον Αύγουστο του 2015…

Posted by Dionisis Panagiotakis on Friday, February 26, 2021

 
Υπενθυμίζεται ότι, στην δική της ανάρτηση, η Δώρα Χρυσικού χαρακτήρισε ψευδή τον ισχυρισμό του Λιγνάδη ότι στο επίμαχο χρονικό διάστημα βρισκόταν στην Ιθάκη. «”Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί» έγραψε στο Facebook.
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης