Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης το μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δυο δράστες των ένοπλων ληστειών που σημειώθηκαν το πρωί στα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ σε Αίγιο και Δάφνες Κλειτορίας, με λεία περίπου 8.000 ευρώ συνολικά.

Το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στα διόδια της Νεστάνης, στη Νέα Εθνική Οδό Τριπόλεως – Κορίνθου, με τους δράστες πιθανώς να χρησιμοποιούν για τη διαφυγή τους κάποιο άλλο αυτοκίνητο που είχαν αφήσει εκεί ή κάποιος συνεργός να τους ανέμενε, σύμφωνα με τα σενάρια των αστυνομικών Αρχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί πως για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή, στις αρχές Δεκεμβρίου, από το Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Οι δυο ληστείες

Οι αστυνομικές Αρχές είναι σχεδόν σίγουροι πως οι δράστες στα δυο «χτυπήματα» είναι τα ίδια άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε στις 8:00 περίπου το πρωί στα ΕΛΤΑ που βρίσκονται στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο κέντρο του Αιγίου, ενώ η δεύτερη και πάλι στο Ταχυδρομείο, στις Δάφνες Κλειτορίας, περίπου τρεις ώρες περίπου αργότερα.

Οι δύο δράστες είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορούσαν μαύρα ρούχα, και διέφυγαν με όχημα σκούρου χρώματος, ενώ αυτό που δήλωσαν στους αστυνομικούς πελάτες και υπάλληλοι, είναι πως οι ληστές φαίνονταν ιδιαιτέρως νευρικοί, κάτι που ενισχύει την άποψη πως δεν ήταν επαγγελματίες.

Πηγή: patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης