Με τρόπο παράδοξο έχασε τη ζωή της μια 61χρονη γυναίκα, κάτοικος Βαλιμιτίκων, καθώς το πρωί της Τρίτης τη χτύπησε κατά λάθος με την όπισθεν ένα ΙΧ, με οδηγό μια γειτόνισσά της.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν, όπως αναφέρει το filodimos.gr, εκτός από την οδηγό και δύο μέλη της οικογενείας της, που έσπευσαν αμέσως να σηκώσουν την τραυματία και να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρώτησαν επανειλημμένα την 61χρονη αν είναι εντάξει κι αν χρειάζεται κάτι επιπλέον αλλά η ίδια απάντησε πως είναι καλά και πως θα γυρίσει στο σπίτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γειτονική οικογένεια λοιπόν έφυγε και η τραυματίας πήγε στο σπίτι της, όπου όμως λίγη ώρα αργότερα αισθάνθηκε αδιαθεσία, με τους οικείους της να τη μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, όπου και δυστυχώς κατέληξε λίγο αργότερα.

Φως στα αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή, καθώς πρέπει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα για να σχηματιστεί η ανάλογη δικογραφία.

Για την υπόθεσηέχουν επιληφθεί η Τροχαία και η Ασφάλεια Αιγίου, έχουν ληφθεί μάλιστα καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και από την οδηγό του ΙΧ που είχε χτυπήσει τη γυναίκα λίγη ώρα πριν το θάνατό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: tempo24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης