Συνεχίζονται σήμερα οι προγραμματισμένες κινητοποιήσεις του Σωματείου Ιπποκράτης, κινητοποιήσεις που είναι ενταγμένες στα πλαίσια των Διήμερων Πανελλαδικών Δράσεων της ΠΟΕΔΗΝ.

Η σημερινή κινητοποίηση περιλαμβάνει 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις ώρες 10:00-14:00 με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ όλων στις 10:30 στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ και στη συνέχεια ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 11:30 στην 6η Υ.Πε όπου καλούμε και τούς φορείς της πόλης μας, έτσι ώστε όλοι μαζί να κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας στην Διοίκηση της 6ης Υ.Πε για την κατάσταση που επικρατεί στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας που βρίσκονται ένα βήμα πριν το BLACK AOYT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

24ωρη ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 2/12/15 και συμμετοχή στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που θα γίνει εκείνη την ημέρα από την ΠΟΕΔΗΝ στην Αθήνα, στις 12:00 το μεσημέρι μπροστά από το Υπουργείο Υγείας, όπου θα μεταβούμε με Πούλμαν που θα αναχωρήσουν στις 08:00 πμ από την Κεντρική Πύλη του Νοσοκομείου μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ

Χρηματοδότηση των μονάδων Υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δωρεάν – καθολική πρόσβαση στην Υγεία-Πρόνοια.

Άμεσα στελέχωση του Νοσοκομείου μας και λειτουργική αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του που έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Άμεσα στελέχωση των Κέντρων Υγείας και επαναφορά τους στα Νοσοκομεία προέλευσης.

Εξόφληση όλων των οφειλόμενων Νυκτερινών – Αργιών στα Κ.Υ και όλες τις σχετικές περικοπές που έχουν γίνει στους Εργαζόμενους των Νοσοκομείων.

Προσλήψεις ΑΜΕΣΑ Μόνιμου Προσωπικού και Ιατρών.

Ένταξη επιτέλους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Ανάκτηση των Απωλειών.

Κατάργηση των Μνημονίων που προβλέπουν τη συρρίκνωση – κατάργηση Νοσοκομειακών και Πρωτοβάθμιων Υγειονομικών Μονάδων.

Αποτροπή της ψήφισης των εφαρμοστικών Νόμων του 3ου Μνημονίου.

Διατήρηση του εφημεριακού καθεστώτος των 15-15 ημερών, με αλλαγή των ημερών εφημέρευσης και άμεσα την κάλυψή μας με το αναγκαίο και απαραίτητο Ιατρικό δυναμικό.

Οι απεργιακές μας κινητοποιήσεις κορυφώνονται σ΄ αυτήν την φάση με την συμμετοχή μας στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΠΕΜΠΤΗΣ 3/12/15, που εξαγγέλθηκε από την ΑΔΕΔΥ και την ΓΣΕΕ, με σημείο αιχμής το ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης