Πανικός επικράτησε το πρωί έξω από το δημοτικό σχολείο στον Αλισσό δυτικής Αχαΐας. Σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το λεωφορείο που είχε έρθει να παραλάβει τα παιδιά για να ξεκινήσουν την τριήμερη εκδρομή τους, έφεραν φθαρμένα ελαστικά. Τις καταγγελίες τους, επιβεβαίωσαν και οι αστυνομικοί που βρίσκονται πάντα στα σχολεία πριν ξεκινήσουν τις εκδρομές για να ελέγχουν τα μέσα μεταφοράς.

Οι γονείς άρχισαν να φωνάζουν, όταν διαπίστωσαν ότι τα ελαστικά του μεγάλου οχήματος δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Η ανησυχία τους ήταν μεγάλη, καθώς η εκδρομή είναι τριήμερη και στα ορεινά του νομού. Η εκδρομή περιλαμβάνει ένα εκπαιδευτικό τριήμερο στην ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά και μετά το «απαγορευτικό» μετακίνησης με το συγκεκριμένο λεωφορείο, η εταιρία που είχε αναλάβει τη μεταφορά έφερε άλλο λεωφορείο, το οποίο ελέγχθηκε από την Αστυνομία και τελικά η εκδρομή των μαθητών θα γίνει κανονικά.

«Για το περιστατικό ενημερώθηκα από μέλη του συλλόγου που ήταν εκεί και αμέσως κινήσαμε διαδικασίες. Ευτυχώς υπάρχει ευτυχής κατάληψη, καθώς οι μαθητές μας θα ταξιδέψουν και θα απολαύσουν την εκδρομή τους με ασφάλεια», λέει η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αργυρώ Λοτσάρη.

Πηγή: tempo24.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης