Αύριο Δευτέρα, κατά πάσα πιθανότητα, θα υποβληθεί στη λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι ο 15χρονος Μ., μαθητής του 11ου Γυμνασίου της Πάτρας, ο οποίος από το μεσημέρι του Σαββάτου βρίσκεται στο Ιατρικό Κέντρο του Ανόβερου της Γερμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε ήδη ο κύκλος των αναγκαίων εξετάσεων και, αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό των γιατρών, αύριο θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο 15χρονος έχει καλή διάθεση, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η οικογένειά του αλλά και ο νευροχειρουργός Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος τον συνοδεύει στη Γερμανία και θα είναι παρών και στη χειρουργική επέμβαση.

Η οικογένεια του 15χρονου ευχαρίστησε το πλήρωμα του αεροσκάφους που ανέλαβε τη μεταφορά τους στη Γερμανία (το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ανόβερου στις 10.40 τοπική ώρα), καθώς και το ΕΚΑΒ, που επίσης στάθηκε στο πλευρό του μαθητή.

Συγγενής του 15χρονου ανέφερε ότι η οικογένεια, εκτός από το πλήρωμα του αεροσκάφους και το ΕΚΑΒ, εκφράζει τις ευχαριστίες της και στον γιατρό κ. Παναγιωτόπουλο για την πολύτιμη συνδρομή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο πατέρας του 15χρονου μαθητή αφιέρωσε στον γιο του το τραγούδι του Γιάννη Χαρούλη «Η ουρά του αλόγου».

Ευχή όλων είναι η επέμβαση να στεφθεί με επιτυχία και ο 15χρονος να επιστρέψει γρήγορα στην Ελλάδα, στους φίλους και στο σχολείο του.

Πηγή: thebest.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης