Με ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί, αύριο, στο κέντρο πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τιμούν την Ημέρα της Ευρώπης, στις 9 Μαΐου, για τα 60 χρόνια από την υπογραφή των Συνθηκών της Ρώμης, το υπουργείο Εξωτερικών και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος, ενώ εκ μέρους της κυβέρνησης θα μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος. Επίσης, θα μιλήσουν ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ε.Ε., Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο επικεφαλής εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς και ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Πάνος Καρβούνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα παρουσιαστεί επετειακό λεύκωμα για τα 40 χρόνια παρουσίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Βουδούρη θα παρουσιάσει πρόγραμμα με συμμετοχή καλλιτεχνών από Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ελβετία, Ιταλία, Κροατία, Μάλτα, Νορβηγία, Ρουμανία και Τσεχία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης