Αύριο, Τετάρτη στις 11 το πρωί, θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, τερματίζοντας έτσι την αγωνία χιλιάδων υποψηφίων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, στην πλατφόρμα http://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον κωδικό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Όνομα μητέρας).

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν σε ηλεκτρονική μορφή στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν οι καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους και να αναρτηθούν αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια πλατφόρμα του υπουργείου, αύριο το πρωί θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ) και των αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της ΕΕ, μη ελληνικής καταγωγής.

Οι εγγραφές των επιτυχόντων σε ιδρύματα που εποπτεύονται από το υπουργείο Παιδείας (όχι των υπουργείων Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη) θα γίνουν ηλεκτρονικά κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώνεται από τις Γραμματείες των Τμημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης