Αταλάντη: Οπλισμένοι με καλάσνικοφ σκόρπισαν τον τρόμο τα ξημερώματα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021, 14:38
Αταλάντη: Οπλισμένοι με καλάσνικοφ σκόρπισαν τον τρόμο τα ξημερώματα

Στο πόδι σηκώθηκε η Αταλάντη τα ξημερώματα, γύρω στις 4:20, από φοβερή έκρηξη που προερχόταν από την ανατίναξη του ΑΤΜ του Καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Λοκρικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο LamiaReport, που πετάχτηκαν από το κρεβάτι τους από την ισχυρότατη έκρηξη, τέσσερις δράστες με κουκούλες και βαρύ οπλισμό (κρατούσαν αυτόματα, πιθανότατα καλάσνικοφ) αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα από το καταστραμμένο μηχάνημα και επιβιβάστηκαν, κατά πληροφορίες, σε ένα ασημί Golf και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δείτε τη φωτογραφία που τράβηξε κάτοικος της περιοχής λίγο μετά την έκρηξη:

Οι δράστες χρησιμοποίησαν κανονικό εκρηκτικό μηχανισμό. Η ισχυρή έκρηξη με το ωστικό κύμα που προκάλεσε, κατέστρεψε στην κυριολεξία ακόμη και τις βιτρίνες των καταστημάτων που βρίσκονται απέναντι.

Μάλιστα στο Φαρμακείο ήταν κατεβασμένα και τα προστατευτικά ρολά, έσπασε όμως ολόκληρη η βιτρίνα, ενώ ζημιές σημειώθηκαν και στον πάνω όροφο της οικοδομής.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα χωρίς να εντοπίσει μέχρι στιγμής τους δράστες.

Άγνωστο είναι προς το παρόν το ποσό που αφαίρεσαν από το μηχάνημα, που υπολογίζεται άνω των 50.000 ευρώ. Δείτε φωτογραφίες από τα όσα άφησε πίσω της η ισχυρότατη έκρηξη:

Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021, 14:38