Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Έναν ηλικιωμένο άνδρα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν χθες από φλεγόμενο κτήριο στο Νέο Φάληρο άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΔΙΑΣ Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης όταν τα κέντρα επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας δέχθηκαν κλήσεις πολιτών για φωτιά σε διώροφο σπίτι επί της οδού Νιρβάνα.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο άνδρες των δύο υπηρεσιών και παρατήρησαν πως ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας βρισκόταν στο μπαλκόνι και παρακαλούσε για βοήθεια καθώς το σπίτι του είχε πιάσει φωτιά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξέλθει από την κεντρική πόρτα. Τότε ένας από τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ Πειραιά πήρε μία σκάλα από παρακείμενη οικία και μαζί με έναν πυροσβέστη κατάφεραν να απομακρύνουν τον 75χρονο από το μπαλκόνι με ασφάλεια.

Παράλληλα συνάδελφοι τους βοήθησαν ακόμη δύο ανθρώπους να απομακρυνθούν ασφαλώς από το φλεγόμενο κτήριο. Από το σημείο διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δύο πολίτες που έφεραν εγκαύματα καθώς και ένας πυροσβέστης που υπέστη ηλεκτροπληξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε αργότερα γνωστό η πυρκαγιά ξεκίνησε από έκρηξη σόμπας υγραερίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης