Με το ποσό των 30.000 ευρώ συνδράμει ο Δήμος Αρταίων στην εθνική προσπάθεια στήριξης των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Tο δημοτικό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του, αποφάσισε την κατάθεση του ποσού των 30.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό που έχει συσταθεί. Το ποσό θα διατεθεί για την ανακατασκευή του Λυρείου Ιδρύματος, που παρέχει δωρεάν φροντίδα, ανατροφή, περίθαλψη και εκπαίδευση σε 45 απροστάτευτα παιδιά, τα οποία έχουν χάσει τους γονείς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η χώρα μας και όλοι εμείς είμαστε ακόμη συγκλονισμένοι από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βίωσαν οι συνάνθρωποί μας στην Αττική. Δυστυχώς, δεκάδες συμπολίτες μας δεν είναι πλέον μαζί μας, ενώ πάρα πολλοί έχουν χάσει τα σπίτια τους και τα υπάρχοντά τους. Αυτές τις δύσκολες στιγμές όλοι μας οφείλουμε να δείχνουμε αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας και οι Αρτινοί έχουν αποδείξει ότι πάντα συνδράμουν όποτε χρειαστεί. Αυτό κάνουμε και ως Δήμος Αρταίων, δίνοντας ένα ποσό, ώστε να βοηθήσουμε να λειτουργήσει άμεσα και πάλι το Λύρειο ίδρυμα, που αποτελεί μία φιλόξενη στέγη για 45 απροστάτευτα παιδιά» αναφέρει, σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Αρταίων απέστειλε πρώτης ανάγκης στους πυροπαθείς συμπολίτες μας στην Αττική, μετά από ειδική δράση συγκέντρωσης αυτών των ειδών, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Αρταίων, ευχαριστεί όλους τους φορείς, τους συλλόγους και τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και απέδειξαν για ακόμη μία φορά την αλληλεγγύη τους σε εκείνους βίωσαν με τον χειρότερο τρόπο την πύρινη λαίλαπα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης