Κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη προσήχθη το πρωί της Δευτέρας και απολογήθηκε, αρνούμενος την οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης ΑμΕΑ, ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει εισαγγελέα και ανακρίτρια οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως το μόνο που έκανε την ημέρα εκείνη, ήταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητο του, τον 23χρονο Ρομά και την κοπέλα μέχρι το Ενυδρείο όπου και τους άφησε εκεί, για λίγο. Όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα όπως του είχαν ζητήσει, η κοπέλα είχε φύγει με τα πόδια σπίτι της, όπως φέρεται να του είπε ο συγκατηγορούμενος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου στις 10 το πρωί της Δευτέρας ο δολοφόνος της φοιτήτριας συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Στέλιο Κιουρτζή και Έλλη Σταυριανάκη πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου, όπου και απολογήθηκε για περισσότερο από μία ώρα.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο κατηγορούμενος επεσήμανε μεταξύ άλλων την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν μετά το περιστατικό της δολοφονίας της 20χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως, πράγματι πήγε πίσω από τον Ευαγγελισμό και συνομίλησε με την παρέα, την οποία είχε γνωρίσει από τον 22χρονο Ροδίτη. Μάλιστα, διευκρίνισε πως εκείνον αναζητούσε (τον 22χρονο Ροδίτη) προκειμένου να μιλήσει μαζί του και να τον πείσει να πάνε στην αστυνομία για την υπόθεση της φοιτήτριας.

Φέρεται να είπε πως δεν τον βρήκε και πως εκεί στην παρέα ήταν ο 23χρονος Ρομά με την 19χρονη κοπέλα, οι οποίοι φλέρταραν μεταξύ τους. Καθώς δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση αποφάσισε να φύγει και τότε ο 23χρονος με την κοπέλα τον ρώτησαν αν τον πειράζει να τους πάρει μαζί του για βόλτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δολοφόνος της Τοπαλούδη ανέφερε «το ζευγάρι» επιβιβάστηκε και κάθισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και καθώς συνέχιζαν να φλερτάρουν τους άφησε στο Ενυδρείο, ενώ ο 23χρονος του ζήτησε να περάσει να τους πάρει σε είκοσι λεπτά. Μετά από περίπου μισή ώρα πήγε και πάλι στο Ενυδρείο, όπου εκεί βρήκε μόνο τον 23χρονο. Ο τελευταίος του είπε πως η κοπέλα είχε πάει με τα πόδια σπίτι της. Τον 23χρονο τον μετέφερε πίσω στον Ευαγγελισμό, τον άφησε και έφυγε.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο 20χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και για αυτή την υπόθεση.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης

Με δηλώσεις τους στη «Ροδιακή» οι συνήγοροι υπεράσπισης κ.κ. Στέλιος Κιουρτζής και Έλλη Σταυριανάκη είπαν τα εξής:

«Ο εντολέας μας αρνήθηκε τις αποδιδόμενες εις βάρος του κατηγορίες. Παραθέσαμε όλα τα στοιχεία που καταδεικνύουν το νόμω και ουσία αβάσιμο των εναντίον του κατηγοριών επισημαίνοντας την πληθώρα των αντιφάσεων εις τις οποίες υπέπεσε η φερόμενη ως παθούσα».

Στο μεταξύ, το δρόμο για τις φυλακές πήρε και ο 23χρονος Ρομά, ο οποίος επίσης έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση αυτή

Όπως είναι γνωστό, ο 23χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος φέρεται να αποδέχτηκε ότι υπήρξε ερωτική επαφή με την κοπέλα και να περιέγραψε στην ανακρίτρια τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018 στην περιοχή του Ενυδρείου μεταξύ του ιδίου, του 20χρονου και της κοπέλας, τονίζοντας ωστόσο πως για όλα υπήρχε η συναίνεση της. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είπε στην ανακρίτρια πως μετά την ολοκλήρωση των όσων έκαναν οι τρεις τους, η κοπέλα τους χαιρέτισε και έφυγε με τα πόδια για το σπίτι της.

Ο 23χρονος, βάση των ίδιων πληροφοριών αρνήθηκε τα όσα φέρεται να είπε και να υπέγραψε εξεταζόμενος προανακριτικά από τους αστυνομικούς, καθώς όπως είπε τον χτύπησαν και δέχτηκε πιέσεις για να το κάνει αυτό. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει ούτε γραφή ούτε ανάγνωση και ζήτησε να εξεταστεί από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Πηγή: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης