Zougla Newsroom 

Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε χωριό της Αρκαδίας διηγείται στη Ζούγκλα ο Γιώργος Κανελλάκης ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει, στις 24 Νοεμβρίου πήγε στο χωριό του στην Κοντοβάζαινα Γορτυνίας προκειμένου να μαζέψει τις ελιές του. Το βράδυ κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο χωριό, του χτύπησε την πόρτα κάποιος γνωστός του και του ζήτησε να ανοίξει διότι τον ήθελε για κάτι σοβαρό.

Όπως περιγράφει: «Άνοιξα την πόρτα και αυτός χίμηξε μαζί με τους ανιψιούς του, που είναι εργολάβοι της περιοχής και άρχισαν να με ξυλοκοπούν για πολλές ώρες. Μου έλεγαν “θα σε τελειώσουμε”. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ήρθε και ο αδελφός αυτού που πρωτομπήκε στο σπίτι μου. Μετά ήρθε και η γυναίκα του και η κόρη του και μου επέρριπταν ευθύνες λέγοντάς μου ότι “με αυτά που κάνεις θα μας σκοτώσεις τον πατέρα που έχει καρδιά”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάλεσα την αστυνομία μόλις συνήλθα. Η Αστυνομία ήρθε, και κάλεσαν και το ΕΚΑΒ από την Τρίπολη. Από το τοπικό Τμήμα μου πήραν μια πρώτη κατάθεση αλλά στη συνέχεια άρχισαν τα τραγελαφικά αφού προσπάθησαν να με πείσουν να μην πάρει διαστάσεις η υπόθεση και να καλυφθεί. Η προσπάθεια να με αποτρέψουν και να αποσιωπήσουν το γεγονός ήταν πρωτοφανής», λέει.

Σύμφωνα με τον ίδιο του επιτέθηκαν διότι έχει κάνει καταγγελίες εναντίον των εργολάβων που τον ξυλοκόπησαν για ένα έργο το οποίο κρίθηκε τελικά παράνομο. Όμως οι εργολάβοι – σύμφωνα πάντα με τον ίδιο – του καταλογίζουν κι άλλες καταγγελίες.

Η «Ζούγκλα» επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του καταγγέλλοντα , Αναστάσιο Κώνστα ο οποίος ανέφερε πως γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου η υπόθεση να πάρει τη νομική οδό.

Aκούστε όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Κανελλάκης στη «Ζούγκλα»:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης