«Βροχή» πέφτουν τα λουκέτα στην αγορά της Πάτρας και οι προβλέψεις δυστυχώς δεν είναι ευχάριστες, καθώς οι εκτιμήσεις ανθρώπων του εμπορίου λένε ότι αυτά θα συνεχιστούν, ιδιαίτερα και μετά το τέλος των χειμερινών εκπτώσεων. Όλοι αναρωτιούνται που θα πάει αυτή η κατάσταση, και η καθημερινή κουβέντα στα καφενεία της περιοχής είναι ποίοι είναι αυτοί που θα καταφέρουν να επιβιώσουν εν μέσω κρίσης.

Ένα ακόμη λουκέτο στην τοπική αγορά αυτή τη φορά έχει να κάνει με ένα κατάστημα με δερμάτινα ενδύματα, όπως αναφέρει το thebest. Το μαγαζί που λειτουργεί σε κεντρικό σημείο στην οδό Ερμού και έχει αναρτήσει πανό με τη λέξη «ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ» γι’ αυτό και κάνει εκπτώσεις σε ποσοστό 60%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το τέλος μιας ακόμα επιχείρησης στην Πάτρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία και την ανεργία.

Η κατάσταση που επικρατεί είναι τουλάχιστον τραγική. Ούτε η εορταστική περίοδος κατάφερε να δώσει ανάσα στους περισσότερους επιχειρηματίες, κάποιοι εκ των οποίων ευελπιστούν στις εκπτώσεις. Δεν είναι μόνο οι καταστηματάρχες που έρχονται σε οικονομικό αδιέξοδο και πρέπει να κλείσουν τα μαγαζιά τους, ώστε να γλιτώσουν από τα χρέη αλλά και το υπαλληλικό προσωπικό που αναγκάζονται να απολύσουν και πολλές φορές χωρίς να έχουν ούτε την δυνατότητα να δώσουν την προβλεπόμενη από τον νόμο αποζημίωση. Όλα αυτά μεταφράζονται σε μια κατάσταση που οδηγεί πολλές οικογένειες στα συσσίτια του Δήμου για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης