Μία ξέφρενη γιορτή για τους μικρούς καρναβαλιστές διοργανώνει στο Ζάππειο στις 11.00 το πρωί, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν και θα ξεφαντώσουν σε μία πλούσια αποκριάτικη εκδήλωση, στην οποία θα κυριαρχούν η ζωντάνια και τα λαμπερά χαμόγελα των μικρών μασκαράδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μουσικοκινητικά παιχνίδια, εικαστικά δρώμενα, ξυλοπόδαροι, αποκριάτικα έθιμα και κατασκευές, είναι μερικά μόνο από τα δρώμενα που θα διασκεδάσουν και θα χαρίσουν κέφι στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο μεγάλο πάρτι, υπό τους λάτιν ρυθμούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, της Athens Big Band, αλλά και μελωδιών παιδικών χορωδιών.

Στους μικρούς καρναβαλιστές που θα συμμετέχουν στη γιορτή θα μοιραστούν χαρταετοί κατόπιν κλήρωσης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης

11:00 – 15:00 Αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά
11:00 Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε λάτιν ρυθμούς.
11:30 Μουσικοκινητικά παιχνίδια, αποκριάτικα έθιμα, παιδικές χορωδίες, εικαστικά δρώμενα με αποκριάτικες κατασκευές, facepainting, μπαλονοκατασκευές και ξυλοπόδαροι χαρίζουν κέφι στους μικρούς μας φίλους.
Συμμετέχουν το περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Π.Κ. Βαφειοχωρίου, παιδικές χορωδίες των Π.Κ του ΟΠΑΝΔΑ, το καλλιτεχνικό εργαστήρι Μανταλάκια και η καλλιτεχνική ομάδα «Σφυριχτρούλες».
14:30 Athens Big Band presents the Latin Fiesta.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης