Πιο αποκαλυπτικός παρά ποτέ εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος στη συνομιλία, που είχε με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στον «αέρα» του «zougla radio».

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, από τις φυλακές του Ναυπλίου, όπου βρίσκεται κρατούμενος, μετά τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί, για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, επιτέθηκε εναντίον της ελληνικής δικαιοσύνης, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται αδίκως στη φυλακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουν φυλακίσει το σώμα μου, όμως τη φωνή μου και τη σκέψη μου δεν θα τα φυλακίσουν ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος χαρακτήρισε την φυλάκισή του ως επικοινωνιακό τρικ.

Παράλληλα ο πρώην μεγαλοπαράγοντας έκανε λόγο για σάπιο πολιτικό σύστημα, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, δημιούργησε ένα «φιάσκο».

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι μπήκε στη φυλακή γιατί δεν συμβιβάστηκε και δεν συνεργάστηκε με το κατεστημένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σύγχρονος ρουφιάνος ο Πατέρας»

Εξαιρετικό ενδιαφέρον προκαλεί η τοποθέτηση του Μπέου για τον Νικόλα Πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο πρόσωπό του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «σύγχρονο ρουφιάνο».

Για τους Μάκη Ψωμιάδη και Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος κρατείται στις φυλακές των Σκοπίων, αναμένοντας την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Αναφορικά με τον πρώην μεγαλοπαράγοντα της Καβάλας, χαρακτήρισε λάθος την κίνησή του να διαφύγει στο εξωτερικό, λίγες μέρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Κλείνοντας, ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε και για τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, εκφράζοντας την άποψη ότι μπήκε στο ποδόσφαιρο με σκοπό να επενδύσει.

Παρακολουθείστε τη συνομιλία του Μ. Τριανταφυλλόπουλου με τον Α. Μπέο στο «zougla radio»:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης