Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, έπειτα από κινηματογραφικού τύπου απόδραση τεσσάρων κρατουμένων από τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Μεταγωγών Αττικής, στην οδό Πέτρου Ράλλη 22, τα ξημερώματα.

Ελικόπτερο της αστυνομίας «χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής προκειμένου να εντοπίσει τους δραπέτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους δραπέτες προφασίστηκε ότι ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε στο πάτωμα του κελιού. Όταν δύο αστυνομικοί μπήκαν στο κελί να δουν τι συμβαίνει, οι υπόλοιποι τρεις τους ακινητοποίησαν με αιχμηρά αντικείμενα, τα οποία είναι άγνωστο πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους. Μάλιστα, κατάφεραν να πάρουν και το όπλο ενός αστυνομικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια οι τέσσερις Αλβανοί κατέβηκαν στο ισόγειο, όπου βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με μια γυναίκα αστυνομικό, την οποία απείλησαν. Κατάφεραν να φτάσουν στην πύλη της Διεύθυνσης Μεταγωγών και απείλησαν τον φρουρό να τους ανοίξει την πόρτα ώστε να αποδράσουν. Ο φρουρός υπάκουσε και μάλιστα οι επικίνδυνοι κακοποιοί πήραν και από εκείνον το όπλο.

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι και αυτήν την ώρα, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης ενός δραπέτη εκείνος πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών που τον καταδίωκαν. Περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα της Ασφάλειας συμμετέχουν στις έρευνες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης