Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός κρατουμένου, ο οποίος χθες το μεσημέρι κατάφερε, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στο δικαστήριο, να ανοίξει την πόρτα του περιπολικού και να γίνει… καπνός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, ήταν λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μοσχάτου αντελήφθησαν πως στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου συνέβαινε κάτι περίεργο. Είχαν αναλάβει τη μεταγωγή τριών κρατουμένων στο δικαστήριο και εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν με το περιπολικό στην οδό Φυλής, σε ένα από τα πολυπληθέστερα σημεία του κέντρου των Αθηνών.

Ο καταζητούμενος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πίσω καθίσματα, οι τρεις άνδρες ήταν δεμένοι μεταξύ τους με χειροπέδες και, μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν είχαν δώσει καμία αφορμή. Όλα όμως άλλαξαν, όταν ένας εξ αυτών κατάφερε να λύσει τη χειροπέδα που τον έδενε με τον συγκρατούμενό του και να ανοίξει την πόρτα του οχήματος. Ο άνδρας ξεχύθηκε στους δρόμους και πίσω του ακολούθησαν οι άλλοι δύο κρατούμενοι, οι οποίοι όμως συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως από τους αστυνομικούς.

Όσο για τον «πρωταγωνιστή» της ιστορίας, κατάφερε να χαθεί στα στενά και μέχρι αυτήν την ώρα παραμένει άφαντος. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο καταζητούμενος εμπλέκεται σε αρκετές ληστείες και αναμενόταν να οδηγηθεί στη φυλακή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης