Την πλήρη ανατροπή σε υπόθεση ληστειών έφερε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, καθώς αθώωσε πανηγυρικά τον άνθρωπο που εξέτιε ποινή κάθειρξης 22 ετών.

Η υπόθεση αφορά σε 36χρονο κάτοικο Αμαλιάδας, ο οποίος τον Μάρτιο του 2012 είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, με ομόφωνη απόφαση μάλιστα, καθώς τον βάρυναν κατηγορίες για ληστείες κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομόφωνη η καταδίκη – ομόφωνη η αθώωση

Το Δικαστήριο του είχε επιβάλει κάθειρξη 20 ετών για τις ληστείες και δύο ακόμη έτη για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πρόκειται για ληστείες που είχαν διαπραχθεί το 2008 και το 2009 σε διάφορα νυχτερινά κέντρα στις περιοχές των Λεχαινών, της Νέας Μανωλάδας και της Μυρσίνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 36χρονος βρισκόταν φυλακισμένος στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, μέχρι τη στιγμή της εκδίκασης της έφεσής του, στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, όπου πραγματικά ανατράπηκαν όλα.

Το Δικαστήριο, μετά από αναλυτική επανεξέταση όλων των στοιχείων που αφορούσαν στις ληστείες, έκρινε αθώο τον 36χρονο για την εμπλοκή τους στις υποθέσεις.

Έτσι, με ομόφωνη απόφαση τον αθώωσε και φυσικά διατάχθηκε η αποφυλάκισή του.

Με πληροφορίες από το patrisnews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης