Κινητοποιήσεις ξεκινούν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, εν όψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων του ΟΛΠ που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου με σκοπό την έγκριση του κειμένου του «Φιλικού Διακανονισμού» ΟΛΠ-Cosco.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και η Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ, ενημερώνει ότι η έναρξη των κινητοποιήσεων γίνεται την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου με πανλιμενική απεργιακή κινητοποίηση. Την ίδια μέρα οι εργαζόμενοι στα λιμάνια θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12 το μεσημέρι και πορεία στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, όπου θα ζητήσουν και συνάντηση με τον υπουργό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί διοργανώνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ (Ακτή Μιαούλη 10, Μέγαρο ΟΛΠ) με θέμα «Η νομική εκδοχή εν όψει της εκδίκασης της προσφυγής στο ΣτΕ και άλλες νομικές πτυχές».
Οι εργαζόμενοι, όπως αναφέρουν, «υπερασπίζονται το δημόσιο χαρακτήρα των λιμανιών με θεσπισμένες εργασιακές σχέσεις, μέσω ΣΣΕ και Κανονισμών Εργασίας, διεκδικούν προσλήψεις τακτικού προσωπικού, σύμφωνα με τις ανάγκες των οργανισμών Λιμένων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης