Απευθείας πτήσεις της British Airways για Ρόδο και Ηράκλειο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014, 08:47
Απευθείας πτήσεις της British Airways για Ρόδο και Ηράκλειο
Την προσθήκη δύο νέων απευθείας προορισμών, της Ρόδου και του Ηρακλείου, στο δίκτυο των δρομολογίων της για το καλοκαίρι 2015 ανακοίνωσε η «British Airways».

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία θα συνδέει το Λονδίνο με τη Ρόδο δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, και οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 29 Απριλίου 2015.

Για το Ηράκλειο οι πτήσεις θα είναι τέσσερις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, με ημερομηνία έναρξης την 26η Απριλίου.

Και για τους δύο παραπάνω προορισμούς, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται απευθείας από το αεροδρόμιο του Gatwick και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Οι δύο πολύ δημοφιλείς προορισμοί, όπως είναι η Ρόδος και το Ηράκλειο, ανέφερε η διευθύντρια της British Airways στην Ελλάδα Φρέντυ Στίερ, έρχονται να προστεθούν στις απευθείας πτήσεις σε Κω και Κέρκυρα, οι οποίες ανακοινώθηκαν μόλις τον περασμένο μήνα. Οι τέσσερις αυτοί νέοι προορισμοί θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Θεσσαλονίκης.

Χ.Λ.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014, 08:47