Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μ. Ζορπίδης, επί δημαρχίας Β. Παπαγεωργόπουλο, μετά την πρόταση του εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση της «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης για την προφυλάκισή τους.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στις ειδήσεις που διέρρευσαν στα ΜΜΕ τελευταία αισθάνομαι την ανάγκη να αναφερθώ στα εξής:

Διευθύνω μια υγιέστατη επιχείρηση με 200 εργαζομένους που για 4 δεκαετίες δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού με μεγάλη επιτυχία.

Μοναδικός στόχος και σκοπός μου ήταν και παραμένει να υπηρετώ με μόχθο, προσήλωση,
συνέπεια και νομιμότητα την επαγγελματική μου δραστηριότητα, την οποία έχω ξεκινήσει από 15 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα προσέφερα με όλες μου τις δυνάμεις και με προσωπικό κόστος, στα κοινά, από τις θέσεις του Δημοτικού Συμβούλου και του Αντιδημάρχου Οικονομικών στο Δήμο Θεσσαλονίκης, με κρυστάλλινη πορεία.

Από το 2006 είμαι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, θέση στην οποία οι συνάδελφοί μου με επανεξέλεξαν με μεγάλη πλειοψηφία το Νοέμβριο του 2011.

Η περιπέτεια στην οποία με έχουν εμπλέξει και στην οποία κατηγορηματικά δηλώνω ότι δεν έχω καμία συμμετοχή -θέτω στη διάθεση κάθε υπευθύνου όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν εμένα αλλά και τις επιχειρήσεις μου- θίγει βάναυσα την προσωπική μου αξιοπρέπεια, την επαγγελματική μου πορεία και την κοινωνική μου υπόσταση και δραστηριότητα.

Η επιχείρηση των 200 εργαζομένων που κάθε χρόνο εξυπηρετεί με αξιοπιστία δεκάδες χιλιάδες πελάτες πλήττεται βάναυσα από τα δόλια, ατεκμηρίωτα και χαλκευμένα συμπεράσματα, ενώ εγώ υφίσταμαι τον διασυρμό και τον προσωπικό και οικογενειακό αφανισμό .

Εκφράζω την βεβαιότητα ότι η δικαιοσύνη, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, θα σκύψει και θα εξετάσει τα πραγματικά στοιχεία και δεδομένα. Είμαι σίγουρος ότι η περιπέτεια μου θα τελειώσει. Η αλήθεια θα λάμψει και τελικά θα δικαιωθώ.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Διαβάστε επίσης:

Προφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου ζήτησε ο εισαγγελέας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης