Παρατείνεται μέχρι και τις 14.00 σήμερα το μεσημέρι η προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των κατωτέρω οδικών τμημάτων, των Δήμων Ελευσίνας/ Μαγούλας, Μάνδρας/ Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Περιστερίου, Μεταμορφώσεως, Αχαρνών, Αγίων Αναργύρων/Καματερού, Λυκόβρυσης/ Πεύκης, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού:

α) Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα, στο τμήμα του από τη χ/θ 0,000 (Α/Κ Θηβών) μέχρι τη χ/θ 57,750 (Α/Κ Τριπόλεως),

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

β) Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε. – Τμήμα Α/Κ Μεταμόρφωσης – Σκάρφειας, στο τμήμα του από τη χ/θ 9,000 (Α/Κ Μεταμόρφωσης) μέχρι τη χ/θ 61,500 (ΗΜ.Κ. Σχηματαρίου) και,

γ) Παλαιά Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 23,300 (θέση Μπλόκο) έως χ/θ 60,400 (όρια με Α.Δ. Κορινθίας).

Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα παραπάνω οδικά τμήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και τις σχετικές πινακίδες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να προληφθούν τα τροχαία ατυχήματα.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης