Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί, όταν είδαν τον έναν από τους υπόπτους ως δράστη της απαγωγής και δολοφονίας του Πακιστανού στη Λακκόπετρα να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, για να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Σύντομα κατάλαβαν ότι τα χρήματα που του άρπαξε άλλος Πακιστανός ήταν εκείνα που είχε μόλις εισπράξει ως λύτρα από τον πατέρα του δολοφονημένου ομοεθνή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν ως ύποπτο για την απαγωγή και τη δολοφονία της Λακκόπετρας μόλις τον είδαν να καταγγέλλει τη ληστεία, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και του συμπεριφέρθηκαν ως θύμα μίας παράνομης πράξης.

Του έδειξαν μάλιστα και φωτογραφίες υπόπτων, προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο που πιθανόν να ήταν ο δράστης σε βάρος του.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, η ληστεία έγινε έξω από τραπεζικό κατάστημα, όπου ο ίδιος νωρίτερα είχε εισπράξει τα περίπου 2.000 ευρώ που του είχε στείλει ως λύτρα ο πατέρας του θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και μετά την καταγγελία της ληστείας οι αστυνομικοί εξακολουθούσαν να τον παρακολουθούν καταγράφοντας τις περιοχές που συχνάζει και το σημείο όπου έμενε.

Και αυτό έγινε διότι την περίοδο εκείνη δεν ήταν γνωστό αν το θύμα της απαγωγής είχε δολοφονηθεί.
Μόλις όμως οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι οι απαγωγείς είχαν δολοφονήσει τον ομοεθνή τους, τον συνέλαβαν και ομολόγησε.

Πηγή: tempo24.news

Διαβάστε επίσηςΚαι τέταρτη σύλληψη για την δολοφονία Πακιστανού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης