Τέλος έλαβε η αγωνία χιλιάδων επίδοξων εκατομμυριούχων, οι οποίοι φιλοδοξούσαν να γίνουν πλουσιότεροι κατά 18.400.000 ευρώ. Στην αποψινή κλήρωση η τύχη αποφάσισε να «χαμογελάσει» σε δύο υπερτυχερούς, οι οποίοι μπορούν πλέον να καταστρώνουν σχέδια για τη νέα τους ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr τα δύο «χρυσά» δελτία παίχτηκαν σε Κόρινθο και σε Πέλλα.

Δύο υπερτυχεροί θα λάβουν το ποσό – ρεκόρ των 9.199.462 ευρώ έκαστος, καθώς προέβλεψαν τους έξι χρυσούς αριθμούς.Οι δύο άγνωστοι, προς το παρόν, νικητές θα λάβουν το ποσό – ρεκόρ των 9.199.462 ευρώ έκαστος, καθώς προέβλεψαν τους έξι «μαγικούς» αριθμούς που αποτελούν το διαβατήριό τους προς τον πλούτο.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες πριν από τις 8.30 που έληγε η προθεσμία, κατατίθονταν σχεδόν 300 δελτία κάθε δευτερόλεπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι το μεγάλο ποσό συγκεντρώθηκε έπειτα από 15 συνεχόμενα τζακ ποτ, με τελευταίο αυτό της Κυριακής. Στην κλήρωση εκείνη παίζονταν 1.000 δελτία το δευτερόλεπτο, με τα πιθανά κέρδη να είναι κατά 3 εκατ. ευρώ λιγότερα.

Oι τυχεροί αριθμοί είναι: 9, 14, 20, 24, 30

Αριθμός τζόκερ: 16

Δείτε την κλήρωση:

Τα τυχερά πρακτορεία

Το πρώτο τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ του Α. Τσίου στους Γαλατάδες του νομού Πέλλας. Ο κ. Τσίου δήλωσε στο zougla.gr ότι είναι πανευτυχής που ο μεγάλος τυχερός προτίμησε το πρακτορείο του. ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του ιδιαίτερα «γουρλή». Στον νικητή ευχήθηκε να είναι προσεκτικός και να βοηθήσει κόσμο που έχει ανάγκη γιατί «μία φορά έρχονται τόσα λεφτά στη ζωή».

(Οι δηλώσεις του κ. Τσίου)
 
Ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου, κ. Αναστάσιος Τσίου, γνωστός Παραολυμπιονίκης της σφαιροβολίας

Επικοινωνήσαμε επίσης με τον ιδιοκτήτη του δεύτερου πρακτορείου του ΟΠΑΠ που παίχτηκε το έτερο τυχερό λαχείο. Πρόκειται για τον κ. Μπαμπεδάκη ο οποίος διατηρεί το κατάστημά του στην Κόρινθο.

(Οι ευχές του κ. Μπαμπεδάκη για τον υπερτυχερό από την Κόρινθο)

Το τυχερό πρακτορείο στην Κόρινθο Πηγή φωτό: sfedona.gr
 
Ο συνολικός αριθμός των στηλών που συμπληρώθηκαν ξεπέρασε τα 39 εκατομμύρια. Από το πρωί της Πέμπτης σχηματίστηκαν ουρές σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ από ανθρώπους όλων των ηλικιών που ήθελαν να συμμετέχουν στην κλήρωση με την ελπίδα να είναι αυτοί οι τυχεροί που θα μαντέψουν τους τυχερούς αριθμούς.

Το ρεκόρ παραμένει στον Απρίλιο του 2010 όταν είχαν μοιραστεί σε τρεις τυχερούς, έπειτα από 14 τζακ ποτ, 19,2 εκατ. ευρώ.Το επόμενο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ από το Τζόκερ είναι 14 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν επίσης τρεις τυχερούς το 2006, ενώ τον Ιανουάριο του 2009 ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει 11 εκατ. ευρώ, που παραμένει μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ένας μόνο παίκτης.

Δείτε εικόνες από πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Αττική:

Διαβάστε επίσης:

Έχασε τα 17 εκατομμύρια… στο παρά ένα!

Έδωσε 0,50 ευρώ και έγινε πλουσιότερος στο τζόκερ κατά 78.000…

Υπερτυχερός του τζόκερ δίνει πέντε αριθμούς για την Πέμπτη…

Στον πυρετό του Τζόκερ και η Καβάλα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης