Τελευταία ευκαιρία για να ανταλλάξουν τα παλιά τους ευρωπαϊκά, εθνικά χαρτονομίσματα καθώς τέλη Φεβρουαρίου του 2012 είναι καταληκτική ημερομηνία-προθεσμία απόσυρσης αρκετών παλιών εθνικών χαρτονομισμάτων, θα έχουν όσοι επισκεφτούν την 21η Διεθνή Έκθεση Συλλεκτικών Ειδών «Card Collect & Syllectica 2012» που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο «Mediterranean Palace» της Θεσσαλονίκης.

Γερμανικός οίκος εμπορίας συλλεκτικών ειδών θα βρίσκεται στην έκθεση και θα ανταλλάσει χαρτονομίσματα -και σε κάποιες περιπτώσεις νομίσματα-, χωρών που ανήκουν σήμερα στη ζώνη του ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση που θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, θα εκτίθενται και θα πωλούνται τηλεκάρτες, προπληρωμένες κάρτες, νομίσματα, χαρτονομίσματα, γραμματόσημα, παλιές καρτποστάλ, Ολυμπιακές ή άλλες καρφίτσες πέτου (lapel pins), στρατιωτικά παράσημα, μετάλλια, ομόλογα και μετοχές.

Οι συλλέκτες θα συναντήσουν δεκάδες εμπορικούς οίκους διάθεσης συλλεκτικών ειδών από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Κύπρο, Βουλγαρία, Γερμανία και Πολωνία) ενώ θα μπορούν να πουλήσουν μια συλλογή ή κάποια μεμονωμένα αντικείμενα (χρυσά ή ασημένια νομίσματα, μετάλλια, παράσημα κ.ά.).

Παράλληλα και φέτος, θα συνεχιστεί η παράδοση της έκδοσης επιλεγμένων, συλλεκτικών αναμνηστικών ειδών για την έκθεση που θα είναι μία τηλεκάρτα 0 μονάδων σε 500 αντίτυπα και ένα γραμματόσημο της έκθεσης σε φάκελο και σφραγίδα πρώτης ημέρας κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης