Η οικογένειά της κατέθεσε νέο αίτημα στον εισαγγελέα εφετών Αγρινίου ζητώντας του να εξετάσει την υπόθεση. «Έχουμε αποδείξεις ότι η Μαρία δολοφονήθηκε», ισχυρίζονται ο σύζυγός της και η 19χρονη κόρη της που μαζί με τον δικηγόρο τους πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα.

To χρονικό

Η άτυχη Μαρία, μητέρα τεσσάρων παιδιών, έφυγε από το σπίτι της στο Λουτράκι τον Απρίλιο του 2017 για να πάει να περάσει λίγες μέρες σε μία φίλη της στην Αθήνα. Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν και ο σύζυγός της ξεκίνησε αγωνιώδεις έρευνες, δίχως αποτέλεσμα. Δώδεκα μέρες μετά η 36χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, που είχε κάνει βουτιά στη θάλασσα. Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βάθος περίπου 30 μέτρων από την ακτή, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, 3 χιλιόμετρα έξω από την Αμφιλοχία. Ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύζυγός της από την πρώτη στιγμή ισχυριζόταν ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται ούτε σε τροχαίο δυστύχημα ούτε σε αυτοκτονία. Τίποτα δεν προμήνυε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της. Δεν είχε εμπλακεί ποτέ και σε τροχαίο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Θανάσης Γκίκας δήλωσε:

«Κατά την άποψή μας έγιναν σοβαρές παραλείψεις και από την αστυνομική προανάκριση και κάποιες παραλείψεις από τις εισαγγελικές αρχές. Ήδη το πόρισμα του δικού μας πραγματογνώμονα καταρρίπτει τα πορίσματα της Τροχαίας. Το αυτοκίνητο της Μαρίας φέρει χτύπημα…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο εισαγγελέας Εφετών θα εξετάσει το αίτημα της οικογένειας και θα αποφασίσει αν θα στείλει την υπόθεση στο αρχείο ή όχι.
Πηγή: star.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης