Σε μία ακτή της Άνδρου έκλεισε με τον πλέον τραγικό τρόπο η υπόθεση της εξαφάνισης του 36χρονου διανομέα φαγητού Λαέρτη Μπεγιάι, τον Απρίλιο του 2019. Αστυνομία και Λιμενικό που ερευνούν το πώς βρέθηκε η σορός του σε αυτό το σημείο καταλήγουν στο ενδεχόμενο να έπεσε στη θάλασσα από το πλοίο με το οποίο ταξίδευε προς τη Μύκονο.

Ο Λαέρτης είχε εξαφανιστεί κάτω από περίεργες συνθήκες τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19 Απριλίου του 2019, αφού είχε επισκεφτεί το σπίτι φίλου του στη Νέα Ιωνία. Ο ίδιος διέμενε με την οικογένειά του στα Άνω Πατήσια, όπου υποτίθεται ότι μετά την επίσκεψη κατευθύνθηκε πεζός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το σύνολο των μαρτυριών και των καταθέσεων που είχαν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκείνη την περίοδο δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο που να οδηγούσε είτε σε δολοφονία, είτε σε οικειοθελή εξαφάνιση του 36χρονου. Ανάμεσα στα στοιχεία που μελετούσαν τότε ήταν και το ότι είχε κανονίσει να εργαστεί την τουριστική σεζόν στη Μύκονο, όμως ούτε οι γονείς, ούτε οι στενοί του φίλοι κατέθεσαν ότι επρόκειτο να ταξιδέψει την ημέρα της εξαφάνισής του.

Από τότε δεν προέκυψε κανένα άλλο ουσιαστικό στοιχείο, ούτε από την αστυνομική έρευνα, αλλά ούτε από την παράλληλη έρευνα που πραγματοποιούσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, αν και στη δεύτερη περίπτωση προέκυπτε η πρόθεση του Λαέρτη να εργαστεί στη Μύκονο.

Η ανακάλυψη ενός σώματος σε προχωρημένη αποσύνθεση σε ακτή της Άνδρου πριν από λίγες ημέρες ξανανοίγει τον φάκελο, αφού από δείγμα γενετικού υλικού ταυτοποιήθηκε ότι πρόκειται για τον 36χρονο Λαέρτη Μπεγιάι. Για τους αστυνομικούς το γεγονός αυτό δείχνει ότι τελικά την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής του επιβιβάστηκε σε πλοίο με προορισμό τη Μύκονο και κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στη θάλασσα, με το τραγικό αυτό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: astinomiko.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης