Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του πρώην προέδρου του «Ερυθρού Σταυρού» Ανδρέα Μαρτίνη και του νυν, Νικόλαου Οικονομόπουλου.

Αφορμή στάθηκε η κατάθεση μήνυσης και αγωγής εναντίον του κ. Μαρτίνη από το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, για υπεξαίρεση 1,5 εκατ. ευρώ εις βάρος του ΕΕΣ. Ο πρώην πρόεδρος, μιλώντας στο zougla.gr για την υπόθεση, ανέφερε πως ζήτησε το πρακτικό της απόφασης, αλλά το Δ.Σ. αρνείται να του το δώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αλήθεια είναι ότι στη γενική συνέλευση είχα προπαγανδίσει υπέρ της τωρινής διοίκησης. Στο ενδιάμεσο πήραν απόφαση να με μηνύσουν και να μου κάνουν και αγωγή για υπεξαίρεση. Εγώ ζήτησα το πρακτικό για να αμυνθώ, ωστόσο ο πρόεδρος μου είπε ”θα το κοιτάξω”. Εδώ και δύο μήνες το προεδρείο αρνείται να δώσει αυτό το πρακτικό, χωρίς δικαιολογία. Θα προβώ σε ένδικα μέσα και θα ζητήσω αποζημίωση. Η παλιά σκουριά του ”Ερυθρού Σταυρού” δεν αφήνει τίποτα να ανασάνει» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σχολιάζοντας κάποια πρόσφατα δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι η γενική επιθεωρήτρια κυρία Παπασπύρου πρόκειται να διεξαγάγει έλεγχο για τα οικονομικά στο σωματείο του «Ερυθρού Σταυρού» για την περίοδο που ακολούθησε μετά την εκδίωξη του κ. Μαρτίνη, ο πρώην πρόεδρος τόνισε: «Και εγώ σήμερα έμαθα ότι θα γίνει έλεγχος. Δεν έχω να πω τίποτα, μακάρι να μην υπάρχουν ευρήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης