Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αλβανού κρατουμένου ο οποίος το «έσκασε» χθες τα ξημερώματα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για έναν από τους εμπλεκομένους στη ληστεία που είχε σημειωθεί στα ΕΛΤΑ στα Βίλια στις 28 Νοεμβρίου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, οι αστυνομικοί που διεξάγουν τις έρευνες προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη του «ποντάρουν» σε ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να συνδέεται με τον δραπέτη τόσο σε «επαγγελματικό» όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ειδικότερα, καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στο zougla.gr πως πρόκειται για μία Ελληνίδα, η οποία μάλιστα πρόσφατα συμμετείχε σε ληστείες στην Αττική με τον εν λόγω δράστη (πριν αυτός συλληφθεί στα Βίλια) έχοντας τον ρόλο τσιλιαδόρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν, ενώ οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως το ζευγάρι είχε «συνεργαστεί» και σε μία ληστεία που είχε γίνει στην περιφέρεια.

Αυτή είναι η γυναίκα που φέρεται σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. να συνδέεται με τον Αλβανό δραπέτη

Πώς έγινε η απόδραση

Με ένα οδοντωτό σύρμα κοπής μετάλλων, το οποίο του έδωσαν σε ένα επισκεπτήριο, έκοψε το εξωτερικό κάγκελο του παραθύρου των κρατητηρίων ο ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια προκειμένου να αποδράσει.

Το κάγκελο ήταν στηριγμένο στον σοβά του τοίχου και ως εκ τούτου η απόδραση δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Αν και το κτήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής είναι καινούργιο και σύγχρονο, καθώς είχε εγκαινιαστεί μόλις τον περασμένο Μάρτιο, φαίνεται πως έχει σοβαρά κενά ασφαλείας.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η απόδραση έγινε αντιληπτή γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα από έναν αστυνομικό σκοπό και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Μετά το συμβάν διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διαλευκανθούν οι συνθήκες της απόδρασης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης