Για τις 5:30 το απόγευμα της Πέμπτης μετατέθηκε η απολογία του 22χρονου που αποτέλεσε τη 12η σύλληψη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Ο κατηγορούμενος  -οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο- είχε πάρει τα προηγούμενα 24ωρα προθεσμία από την 7η Ανακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και επρόκειτο να παρουσιαστεί ενώπιόν της σήμερα το πρωί.

Πράγματι, ο 22χρονος εμφανίστηκε στις 10:30 το πρωί, συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο γραφείο της, χωρίς όμως να ξεκινήσει η απολογία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, επειδή εκκρεμούσε η διαδικασία τού Αυτοφώρου για τον σουγιά που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, οδηγήθηκε στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου. Στη 1:30 μετά το μεσημέρι κι όταν ξεκίνησαν τα αυτόφωρα, η υπόθεσή του αναβλήθηκε (εκ νέου) μετά το αίτημα του συνηγόρου του που επικαλέστηκε κώλυμα λόγω της διαδικασίας της ανάκρισης, και ορίστηκε νέα ημερομηνία για τις 24/2.

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, ο 22χρονος επέστρεψε στο Αστυνομικό Μέγαρο και αναμένεται να μεταχθεί εκ νέου, το απόγευμα, στα Δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια, έτσι ώστε στη συνέχεια να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης