Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη για την πολύκροτη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια. Η αναβολή αποφασίστηκε δεδομένου κωλύματος που είχαν οι συνηγόροι υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας και Θύμιος Καραΐσκος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, λίγο πριν τις 9.00 το πρωί της Τετάρτης και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έγινε η μεταγωγή του ισοβίτη Επαμεινώνδα Κορκονέα από τις φυλακές Δομοκού στο «αστυνομο-κρατούμενο» κτήριο του Εφετείου Λαμίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί ήταν και ο έτερος κατηγορούμενος Βασίλης Σαραλιώτης, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους από το 2012, καθώς επίσης και άλλοι παράγοντες της δίκης.

Μετά από σύντομη ακροαματική διαδικασία η δίκη αναβλήθηκε και έτσι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας πήρε και πάλι το δρόμο για τις φυλακές Δομοκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, υπήρξε μια πρωτοφανής κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων. Τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας που τέθηκαν σε ισχύ σήμερα είχαν ληφθεί και τον Απρίλιο, όπου πάλι είχε δοθεί αναβολή για άλλους λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης