Μεγάλη ανατροπή στα ιατρικά δεδομένα φέρνουν οι νέες εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Από τις εξετάσεις προέκυψε ότι δεν βρέθηκε ανεύρυσμα στον 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού, Κωνσταντίνο Κατσούλη, με τους γιατρούς να πιθανολογούν ότι η ακατάσχετη αιμορραγία προήλθε από κάποιο χτύπημα.
«Τα τελευταία νέα που έχουμε είναι ότι ο Κώστας δεν έχει ανεύρυσμα ούτε προκλήθηκε η αιμορραγία από υψηλή πίεση. Αλλά ότι δέχθηκε χτύπημα. Οι γιατροί του έκαναν παρακέντηση προσπαθώντας να του ελαφρώσουν το κεφάλι και τώρα πλέον είναι υπό παρακολούθηση», επεσήμανε η μητέρα του 46χρονου φιλάθλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως φαίνεται πρέπει να τον χτύπησαν πίσω στον αυχένα. Το περίεργο είναι ότι οι προηγούμενες εξετάσεις αλλά και ο ιατροδικαστής δεν βρήκαν κάτι τέτοιο και δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε αυτό. Πάντως, πλέον είναι σίγουρο ότι δεν έχει ανεύρυσμα», επισημαίνει η μητέρα του άτυχου φιλάθλου ενώ την ίδια ώρα τονίζει ότι η οικογένεια επιθυμεί ο 46χρονος να παραμείνει στο Στρατιωτικό νοσοκομείο.

«Ψιθυρίζεται ότι μόλις συνέλθει θα φύγει απ’ αυτό το νοσοκομείο. Εμάς μας ενδιαφέρει να μην μετακινηθεί και να παραμείνει εδώ καθώς ξέρουμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδος κι έχει έναν από τους καλύτερους νευροχειρουργούς», υπογραμμίζει η μητέρα.

«Το γήπεδο δεν είναι πεδίο μάχης»

Από την πλευρά της η σύντροφος του 46χρονου φιλάθλου δηλώνει ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως πλέον τα γήπεδα έχουν γίνει πεδία μάχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το γήπεδο το έχουν καταντήσει να είναι ένα πεδίο μάχης. Λες και βρίσκονται σε πόλεμο. Κι όμως το γήπεδο είναι ένα μέρος που πας για να διασκεδάσεις κι όχι να πολεμήσεις. Θυμάμαι παλιά που πήγαιναν οικογένειες και μικρά παιδιά να παρακολουθήσουν έναν αγώνα. Τώρα όμως ούτε απ’ έξω δεν μπορείς να περάσεις. Γιατί; Γιατί συμβαίνει όλο αυτό; Ο Κώστας πήγαινε συνέχεια στο γήπεδο γιατί αγαπάει το ποδόσφαιρο και διασκεδάσει μέσω αυτού. Δεν πηγαίνει να πολεμήσει όπως κάνουν κάποιοι άλλοι», επεσήμανε σε δηλώσεις της στο cretapost, η σύντροφος του 46χρονου φιλάθλου.

Την ίδια ώρα τόσο η σύντροφος όσο και η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσούλη ευχαριστούν τους γιατρούς και το προσωπικό του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

«Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στους γιατρούς και το προσωπικό κι ελπίζουμε ο Κώστας να είναι δίπλα μας το συντομότερο δυνατό», υπογράμμισε η σύντροφος του 46χρονου.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης