Δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους την εικόνα που αντίκρισε μία γυναίκα όταν το πρωί της Τετάρτης πήγε να πετάξει τα σκουπίδια της στον κάδο απορριμμάτων, δίπλα από το σπίτι της στην Καλαμάτα. Πάνω πάνω και στη μέση του κάδου κάτι σάλευε ανεπαίσθητα μέσα σε μία χάρτινη σακούλα.  Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και από την αρχή κατάλαβε πως έβλεπε μπροστά της – καλυμμένο στο χαρτί- ένα μωρό. Αλλά οι γειτόνισσες δεν την πίστευαν και της φώναζαν πως πρόκειται για γατιά. Τελικά η αστυνομία που είχε ήδη ειδοποιηθεί και έφτασε αμέσως στο σημείο, επιβεβαίωσε πως μέσα στη χάρτινη σακούλα ήταν ένα νεογέννητο μωρό με μαύρα μαλλιά, μόλις έξι ημερών.  

Το χρονικό της υπόθεσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστορία ξεκίνησε να ξετυλίγεται στις 6:40 π.μ όταν η κάτοικος της περιοχής βρέθηκε στο σημείο. «Πρέπει να τον πέταξαν εκείνη την ώρα. Δεν υπήρχε άλλη σακούλα (στον κάδο) ήταν μέσα σε μία χάρτινη σακούλα. Δεμένο… Είχα ανοιχτό τον κάδο για να παίρνει αέρα. Δεν άφησα κανέναν να πετάξει σκουπίδια μέσα στον κάδο. Μου έλεγαν πως είναι γατάκια και πως έχω πάθει παράνοια. Η σακούλα ήταν στη μέση του κάδου. Είχε μαύρα μαλλάκια το παιδί»….

Ακούστε τι λέει η ίδια

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Εν τω μεταξύ, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η μητέρα που πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο απορριμμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία 25χρονη, υπήκοο Γεωργίας. Το μωρό γεννήθηκε πριν από 6 ημέρες, όπως μεταδίδει το tharrosnews.gr. Η μητέρα του βρέφους, ανέφερε στην αστυνομία ότι ζει μόνη της, η μητέρα της μένει στο εξωτερικό και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να μεγαλώσει το παιδί.

Τι λέει η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Σήμερα Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 7.50 π.μ. προσκομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας ένα νεογέννητο αγοράκι ηλικίας μεταξύ 5-10 ημερών σε καλή γενική κατάσταση με ίκτερο χωρίς εμφανή εξωτερικά στοιχεία κακοποίησης. Παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας, ενυδατώνεται με ορό και σιτίζεται. Αναμένονται τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης