Έτοιμος προς χρήση είναι ο νέος χώρος δωρεάν στάθμευσης στο Γάζι δίπλα από το δημαρχείο Μαλεβιζίου» του νομού Ηρακλείου Κρήτη.

Το πάρκινγκ έχει συνολική έκταση 3,5 στρ. και αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά στην αποσυμφόρηση της κεντρικής Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου, εξυπηρετώντας παράλληλα και τους επισκέπτες της Αρχαιολογικής Συλλογής Μαλεβιζίου, αφού εκεί θα μπορούν με άνεση και ασφάλεια να σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία και τα Ι.Χ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως πρόκειται για τον τρίτο χώρο δωρεάν στάθμευσης που αξιοποιείται από τη δημοτική Αρχή, με απώτερο σκοπό την αποσυμφόρηση της κεντρικής Λεωφόρου, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση των δημοτών.

«Αυτός ο χώρος στάθμευσης δίνει τη λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα του Μουσείου μας, αφού εδώ μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν και με άνεση, όλα τα οχήματα των επισκεπτών και να θαυμάζουν χωρίς άγχος τους αρχαιολογικούς θησαυρούς που φιλοξενεί. Παράλληλα όμως, θα ήθελα να καλέσω όλους τους κατοίκους του Γαζίου να χρησιμοποιούν τους τρεις νέους χώρους στάθμευσης που έχουμε διαμορφώσει, έτσι ώστε να συμβάλλουν καθοριστικά και στην αποσυμφόρηση της κεντρικής μας Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου», εξήγησε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης